7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange shopper hos online outlets

Størstedelen af online forhandlere foreslår nu om dage diverse forskellige leveringsudgaver. En af de mest anvendte er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså yderst gnidningsløs, samt ofte derudover den billigste leveringsløsning.

Du burde alternativt tænke over at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Den er beklageligvis en kende dyrere, men til gengæld super let gængelig. Den mindst kostelige leveringsudgave er unægtelig at hente varerne selv, men det står og falder med at du bor nær online butikkens lager.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende såfremt vi har behov for din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det jo passende at vi ser tidshorisonten for levering for det aktuelle produkt.

Størstedelen af online selskaber reklamerer med levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, hvilket dog afhænger af at ordren aflægges inden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsendt forinden lagerpersonalet har fri.

Trustpilot byder på rigtig nyttige muligheder

Det er rigtig hensigtsmæssigt for folk at prissammenligne i blandt forskellige netbutikker og for det har utallige e-forhandlere været nødt til at trykke udsalgspriserne på deres varer – til juniorer, og samtidig også til voksne – markant, og endda nogle gange garantere levering uden gebyr.

Det kan imidlertid vise sig gunstigt at efterprøve et par forskellige online forhandlere efter rabatkoder inden du køber, så man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.

Du skal alligevel være opmærksom på, at ifald en online forretning markedsfører et produkt til salg for en udsalgspris som er ekstraordinært letkøbt, kan det mange gange være et symbol på en uærlig e-butik. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af et regulativ, som passer på køberen overfor uægte webbutikker.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale prisen over en periode.

Før nogen handler på en e-handler burde de for at være på den sikre side gennemløbe butikkens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke videre interessant.

Et andet forslag kunne være at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en indikation om at netshoppen efterlever de opstillede regler, samt at e-forhandleren rutinemæssigt ses til af specialister der er indført i vilkårene. Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for besvær i processen med dit køb. Få mere at vide.

Foruden dette stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de mest relevante bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet, som fx den returneringsret internet butikken kører med. I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man når som helst gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bevise handlen, hvad end du er på udkig efter varer til en pige eller dreng.

En sikkerhed for at online firmaet opretholder den officielle danske lovgivning

Trustpilot tilbyder dig en lang række nyttige løsninger til at vurdere en længere række andre kunders evalueringer og derfor er det fornuftigt, at du eksaminerer netshoppens ratings forinden du bestiller.

Facebook genererer desuden uden sammenligning fremragende metoder til at få en idé om online firmaets popularitet. Herinde møder vi en del online butikker hvor det er muligt at publicere en evaluering af deres køb, som også bør tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Vores website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med forskellige e-firmaer da vi fremviser virksomhedernes varer, og indkasserer godtgørelse i tilfælde af at den besøgende vi sender videre realiserer en transaktion.