7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

E-handel vækster voldsomt

En masse online webshops giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige muligheder for fragt. En yndling er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Metoden er nemlig yderst enkel, samt oftest endvidere den mest prisbevidste fragttype.

Du kan også beslutte dig for at bestille levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver gerne en sjat mere omkostningsfuld, men desuden super ligetil. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du er i kort afstand af online firmaets lager.

En del webbutikker udlover dag-til-dag levering på en række produkter, men glem ikke at det står og falder med at handlen laves før et fast klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen afsendt forud for at logistikpersonalet har fri.

Nogle få forhandlere på nettet sikrer gratis fragt, men ofte er det forudsat at der indkøbes for en bestemt pris. Ellers kan du udvælge den mest prisbevidste type af levering, der typisk – uden hensyn til om man befinder sig nær Esbjerg, Korsør eller Faaborg – vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted.

Levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde

Det er jo i høj grad enkelt for forbrugerne at finde information om priser fra flere e-shops og af den grund har flere online webshops fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på varerne – til juniorer, og tillige også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange love fragt uden gebyr.

Derfor kan det alligevel være smart at kigge forbi nogle internet virksomheder i Danmark efter udsalg forinden du bestiller, således at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre betalingen ude i fremtiden.

Forud for at folk bestiller i en online virksomhed burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens betingelser, det er dog undertiden et tidskrævende projekt.

Alternativet kan derfor være at granske om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det er en antydning af at e-handlen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren lejlighedsvis revurderes af eksperter der er meget fortrolige de gældende love. Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer ved din shopping. Her finder du mere om emnet.

Tillige støtter vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der er gældende for købet, for eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden bruger. Her er det ydermere afgørende, at man stadigvæk gemmer sin faktura, således man senere vil kunne vidne om sin shopping, uden hensyn til om du søger et produkt til en dame eller herre.

Diverse fragtmetoder

Trustpilot yder helt belejlige muligheder for at eftersøge en længere række tidligere brugeres omtaler og på grund af dette tilrådes det, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser forinden du shopper.

Facebook yder på samme måde forholdsvis uafhængige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk internet outlets hvor du kan registrere en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde må benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Websitet er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med en gruppe e-forretninger og publicerer deres varer, og modtager honorar når en bruger fra vores side foretager en handel.

Anvisninger vedrørende tilbud og forhandlere på nettet opretholdes ofte, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der er realiseret siden sidste opdatering af websitets informationer.