7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De ældre handler via forhandlere på nettet

Flere online forhandlere tildeler nu om stunder en lang række forskellige leveringsudgaver. Det mest almindelige er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig i høj grad enkel, og ofte derudover den mest betalelige form for levering.

Du bør lige så vel prøve at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Metoden er sædvanligvis et hak dyrere, men tillige rigtig smart. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du er i kort afstand af e-forretningens hjemsted.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt relevant ifald du har brug for varerne lige om lidt, og herved er det utvivlsomt på sin plads at man checker det forventede leveringstidspunkt for den vedkommende vare.

Mange e-butikker i Danmark giver levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men husk at det regnes ud fra at ordren placeres inden et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen distribueret forinden lagerpersonalet får fri.

Indtil flere online outlets yder gratis fragt, men ofte under forudsætning af at der købes for en konkret pris. I øvrigt skal du tage den prisbilligste leveringsløsning, som tit – uafhængig om man bor i Køge, Frederikssund eller Bramming – vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Fragttiden kan vise sig at være virkelig relevant

Det har vist sig at være temmelig enkelt for alle og enhver at finde de bedste priser på flere internet forretninger og følgelig har adskillige e-shops fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig fordelagtigt at tjekke nogle online virksomheder efter udsalg inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at antage den prisbilligste pris.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en online virksomhed udbyder bedst i test varer til en udsalgspris som virker urealistisk tiltalende, så burde det tit være et bevis på en svindel online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid en del af en regel, hvilket værner køberen imod falske internet foretagender.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage omkostningerne af flere omgange.

Se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt

Før nogen køber hos en online webshop kan man på en vis måde gennemgå webshoppens forretningsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende projekt.

En anden mulighed kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en erklæring om at e-shoppen opretholder de danske regler, samt at internet firmaet nu og da undersøges af jurister der forstår bestemmelserne på området. Desuden får du genvej til hjælpende service, ifald du får vanskeligheder i forbindelse med din shopping.

Tilmed tilråder vi at kunden er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for transaktionen, som for eksempel hvilken returneringsret e-handlen lover. I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man stadig bevarer sin kvittering, så man senere vil kunne bevise handlen, uden hensyn til om man søger en vare til en mand eller kvinde.

Den billigste type af levering

Trustpilot præsterer aldeles fantastiske chancer for at se nøjere på forskellige tidligere forbrugeres observationer og herved er det en hjælp, at du sonderer online webshoppens anmeldelser forud for at du køber.

Facebook resulterer i lige så vel stort set udmærkede chancer for at få et kig ind i e-firmaets popularitet. Foruden det ser vi endda butikker på nettet hvor man kan afgive en omtale af ordreforløbet, som tillige kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Denne side finansieres af reklameindtægter. Vi har aftaler med et hav af online outlets hvori vi annoncerer firmaernes varer, og tager godtgørelse hvis en af vores besøgende udfører en transaktion.

Informationer omkring produkter og internet shops værnes om ofte, men vi påtager os ikke ansvaret for ændringer der potentielt er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte data.